HIERONTA

Hieronta osana kokonaisvaltaista hyvinvointia

Hoitovalikoimastamme löydät klassista hierontaa ja hemmottelevia spa-hierontoja. Hieronnat lievittävät lihassärkyjä, rentouttavat ja helpottavat nukahtamista. 

Klassinen hieronta sopii sinulle jolla on lihasjumeja, kaipaat lihashuoltoa tai napakampaa hierontaa. Klassisen hieronnan vaikutuksia voidaan tehostaa lämpöhoidoilla ja passiivisilla venytyksillä. Lämpöhoidot ja venytykset sisältyvät hoidon hintaan. 

Spa-hierontamme ovat kevyitä, kokonaisvaltaisia hoitohetkiä, joissa yhdistyvät lempeät hierontaotteet, tuoksut ja rauhoittava äänimaailma. Nämä yhdessä rauhoittavat kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.

Hieronta tehdään aina asiakasta kuunnellen ja tarvittaessa hoitoja räätälöiden.

KLASSINEN HIERONTA & HEMMOTTELUHOIDOT

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta

30min 35€ / 45min 42€ / 60min 52€

Hieronnassa saat itse päättää hierottavan alueen. Hieronnan hintaan sisältyvät hieronnan vaikutusta lisäävät lämpöhoidot ja passiiviset venytykset. 

Hemmotteluhoidot

Hemmotteluhoidot 

Lempeä kuumakivihieronta 60min 75€ / 90min 93€

Kuumakivihieronta on lempeä ja rauhoittava hoito, jossa saat nauttia lämpimillä kivillä tehtävästä kokovartalohieronnasta yhdessä ihoa hoitavan öljyn kanssa. Tämä ihana hoito lämmittää kylminä vuodenaikoina ja saa kehosi rentoutumaan.

 

Kahden hieronnan hemmotteluhetki 45min 58€ 

Hengähdyshetki arjen kiireestä. Hoito aloitetaan lämpien pyyhkeiden rituaalilla, jonka jälkeen saat nauttia jalkapohjien, säärien, hartioiden ja pään hieronnasta.

HOITOPAKETIT

PureBliss – hoitohetki 120min 135€ 

Täydellinen rentoutusmishetki alkaa kokovartalolle tehtävällä kuumakivihieronnalla, jonka jälkeen ihoasi hellitään kasvohoidolla.

My Time – hoitohetki 75min 90€

Hoito aloitetaan lihasjännityksiä lievittävällä selän klassisella hieronnalla, hoidon viimeistelee ihoa hellivä kasvohoito.

 

Lahjakortti hierontaan

Hierontalahjakortti on varma valinta lahjaksi kenelle tahansa. Anna lahjaksi arjen luksusta. 

Käyntiosoite

Huuhkajantie 2,

21210, Raisio

Ota yhteyttä

(+358) 44 238 8877

[email protected]

 

Aukioloajat

 Avoinna sopimuksen mukaan ma-la