HIERONTA

Hieronta osana kokonaisvaltaista hyvinvointia

Hoitovalikoimastamme löydät klassista hierontaa ja hemmottelevia spa-hierontoja. Hieronnat lievittävät lihassärkyjä, rentouttavat ja helpottavat nukahtamista. 

Klassinen hieronta sopii sinulle jolla on lihasjumeja, kaipaat lihashuoltoa tai napakampaa hierontaa. Klassisen hieronnan vaikutuksia voidaan tehostaa lämpöhoidoilla ja passiivisilla venytyksillä. Lämpöhoidot ja venytykset sisältyvät hoidon hintaan. 

Spa-hierontamme ovat kevyitä, kokonaisvaltaisia hoitohetkiä, joissa yhdistyvät lempeät hierontaotteet, tuoksut ja rauhoittava äänimaailma. Nämä yhdessä rauhoittavat kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.

Hieronta tehdään aina asiakasta kuunnellen ja tarvittaessa hoitoja räätälöiden.

KLASSINEN HIERONTA & HEMMOTTELUHOIDOT

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta

30min 35€

45min 44€

60min 54€

75min 63€

Hieronnassa saat itse päättää hierottavan alueen. Hieronnan hintaan sisältyvät hieronnan vaikutusta lisäävät lämpöhoidot ja passiiviset venytykset. 

Hemmotteluhoidot

Hemmotteluhoidot 

Lempeä kuumakivihieronta 60min 75€ / 90min 93€

Kuumakivihieronta on lempeä ja rauhoittava hoito, jossa saat nauttia lämpimillä kivillä tehtävästä kokovartalohieronnasta yhdessä ihoa hoitavan öljyn kanssa. Tämä ihana hoito lämmittää kylminä vuodenaikoina ja saa kehosi rentoutumaan.

Kahden hieronnan hemmotteluhetki 45min 58€ 

Hengähdyshetki arjen kiireestä. Hoito aloitetaan lämpien pyyhkeiden rituaalilla, jonka jälkeen saat nauttia jalkapohjien, säärien, hartioiden ja pään hieronnasta.

Mielen Rauhaa 60min 65€

Mielen rauhaa hoito lievittää lihasjännitystä ja rentouttaa. Hoito alkaa lämpimällä öljyllä tehtävällä hartioiden ja decolteen hieronnalla. Kasvojen iholle tehdään kevyt kasvohoito, johon sisältyy kasvojen kuorinta ja naamio. Naamion vaikutuksen aikana tehdään käsien – ja pään hieronta.

 Hetki Itselle 90min 97€

Täydellinen rentoutumishetki päästä varpaisiin. Hetki Itselle – hemmottelu aloitetaan lämpimällä öljyllä tehtävällä kokovartalohieronnalla. Kasvojen ihoa kosteutetaan kevyellä kasvohoidolla, jonka aikana iho kuoritaan kirkastavalla kuorinnalla, kosteutusta ihoon tuovat seerumit ja hoitava naamio. Hoidon viimeistelee kasvojen- ja pään hieronta.

Lahjakortti hierontaan

Hierontalahjakortti on varma valinta lahjaksi kenelle tahansa. Anna lahjaksi arjen luksusta. 

Käyntiosoite

Huuhkajantie 2,

21210, Raisio

Ota yhteyttä

(+358) 44 238 8877

[email protected]

 

Aukioloajat

 Avoinna sopimuksen mukaan ma-la