HIERONTA

Hieronta osana kokonaisvaltaista hyvinvointia

Hoitovalikoimastamme löydät klassista hierontaa ja hemmottelevia spa-hierontoja. Hieronnat lievittävät lihassärkyjä, rentouttavat ja helpottavat nukahtamista. 

Klassinen hieronta sopii sinulle jolla on lihasjumeja, kaipaat lihashuoltoa tai napakampaa hierontaa. Klassisen hieronnan vaikutuksia voidaan tehostaa lämpöhoidoilla ja passiivisilla venytyksillä. Lämpöhoidot ja venytykset sisältyvät hoidon hintaan. 

Spa-hierontamme ovat kevyitä, kokonaisvaltaisia hoitohetkiä, joissa yhdistyvät lempeät hierontaotteet, tuoksut ja rauhoittava äänimaailma. Nämä yhdessä rauhoittavat kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.

Hieronta tehdään aina asiakasta kuunnellen ja tarvittaessa hoitoja räätälöiden.

KLASSINEN HIERONTA & SPA HIERONNAT

KLASSINEN HIERONTA

Klassinen hieronta 30min 35€ / 45min 40€ / 60min 50€ / 75min 59€

Hieronnassa saat itse päättää hierottavan alueen. Hieronnan hintaan sisältyvät hieronnan vaikutusta lisäävät lämpöhoidot ja passiiviset venytykset. 

SPA HIERONNAT

Hot Stone – Lempeä kuumakivihieronta 60min 70€ / 90min 95€ 

Kuumakivihieronta on lempeä ja rauhoittava hoito, jossa saat nauttia lämpimillä kivillä tehtävästä kokovartalohieronnasta. Hoidon kruunaa rentouttava päähieronta. 

Candle – Hemmotteleva kynttilähieronta 75min 85€

Lämmin kynttiläöljy yhdessä ihoa kosteuttavien ainesosien kanssa rentouttaa ja jättää ihon ihanan pehmeäksi. Kokovartalolle tehtävä hoito aloitetaan ihon kuivaharjauksella, jonka jälkeen saat nauttia lempeästä hieronnasta.

Kahden hieronnan hemmotteluhetki 45min 58€ 

Hengähdyshetki arjen kiireestä. Hoito aloitetaan lämpien pyyhkeiden rituaalilla, jonka jälkeen saat nauttia jalkapohjien, säärien, hartioiden ja pään hieronnasta. 

 

Lahjakortti hierontaan

Hierontalahjakortti on varma valinta lahjaksi kenelle tahansa. Anna lahjaksi arjen luksusta. 

Käyntiosoite

Huuhkajantie 2,

21210, Raisio

Ota yhteyttä

(+358) 44 238 8877

[email protected]

 

Aukioloajat

 Avoinna sopimuksen mukaan ma-la