IHONHOITO

ihon kokonaisvaltaiNEN hyvinvointi

 

Ihon kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee ihon tarpeiden huomioimisesta ja yksilöllisesti suunnitelluista kokonaisuuksista. Tarkoin valitut kasvohoidot ja ihoa kosteuttavat esteettiset hoidot tarjoavat monipuolisen valikoiman ihonhoitoa jokaiseen hetkeen.

Kasvohoidoissa yhdistyvät ihonhoidon tuloksellisuus ja ripaus ylellistä hemmottelevuutta. Ihoa syväkosteuttavat esteettiset hoidot on luotu palauttamaan iholle kosteutta ja parantamaan ihon laatua.

Tavoitteena on saavuttaa pitkäkestoisia muutoksia ihon hyvinvoinnissa ja ennaltaehkäistä ikääntymismuutoksia. Kasvohoidot ja kotihoitotuotteet yhdessä tukevat myös kotona tapahtuvaa ihonhoitoa. 

 Kauneusklinikka Lumissa tarjolla olevat kasvohoidot ja esteettiset hoidot tehdään sairaanhoitaja – Sky kosmetologin toimesta. 

 

Olet lämpimästi tervetullut!

KASVOHOIDOT

Kasvohoidot

Ihonpuhdistus ultraäänellä  45min 69€

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen, mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ultraäänikuorinta, seerumin imeytys ultraäänellä, ylellinen hieronta ihoa rauhoittavalla voiteella ja ihoa hoitava naamio. Hoidon jälkeen iho on kirkkaampi ja raikkaampi.

Timanttikuorinta  60min 75€

Timanttikuorinta on erinomainen hoito samealle, epäpuhtaalle ja kuivalle iholle. Hoidossa käytettävän laitteen alipaineimu yhdessä kuorivan hoitopään kanssa poistaa iholta epäpuhtauksia, hoitaa ihon pintakarheutta sekä tasoittaa pigmenttimuutoksista johtuvia ihon sävyeroja.

Hoitoaikaan sisältyy alkupuhdistus, timanttikuorinta, halutessasi mekaaninen ihonpuhdistus, rentouttava pään- kasvojen ja hartioiden hieronta, ihoa tasapainoittava naamio, tehoseerumin imeytys ultraäänellä, hoitovoide ja kulmien siistiminen. Hoitoaika 60min.

HydraGlow – Kosteuttava kasvohoito 60min 85€

Tämä hemmotteleva kasvohoito tuo ihollesi välitöntä kosteutta ja hehkua. Hellävarainen ihon pinnoitushoito yhdessä kosteuttavien tehoaineiden kanssa auttaa saavuttamaan kosteutetumman, virkeämmän ilmeen, jossa kuivuudesta johtuvat pintajuonteet tasoittuvat. Pitkä hieronta takaa rentouttavan hoitokokemuksen.

Purifying – Puhdistava kasvohoito 60min 78€

Tämä puhdistava ja vahvistava kasvohoito tuo välitöntä apua ja lievitystä epäpuhtaalle iholle. Hoitokokonaisuus kuorii kevyesti, puhdistaa tukkeumia, rauhoittaa ärtynyttä ihon pintaa. Ylellinen hieronta takaa täydellisen rentoutumisen hoidon aikana.Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja pehmeältä.

Kemialliset kuorinnat

Kemialliset kuorinnat vastaavat useisiin ihon haasteisiin. Kemiallisessa kuorinnassa käytettyjen erilaisten happoyhdisteiden avulla pystytään tarjoamaan tehokkaita ratkaisuja niin akneen, pigmenttimuutoksiin, pinnallisiin juonteisiin kuin ihon punoitukseen.

Valikoimassa on eri vahvuisia happoja, joista sinulle sopivin valitaan aina ihosi kunnon mukaan. Kevyemmät hapot sopivat myös hyvin pintakuivalle iholle. Hoidon tuloksena on pehmeä ja kuulas iho, jossa epäpuhtauksia on vähemmän. Kemialliset kuorinnat tehdään pHformulan tai Neostratan tuotteilla.

Kemiallinen kuorinta 60min 93€ 

Hoitoaikaan sisältyy: alkupuhdistus, kemiallinen kuorinta, rentouttava hartioiden – ja pään hieronta, rauhoittava ja tasapainoittava erikoisnaamio, hoitovoiteet.

Mikroneulaus

Mikroneulauksessa ihoon luodaan pieniä mikrokanavia, joiden avulla ihoon saadaan imeytettyä haluttuja tehoaineita. Mikroneulaus luo ihoon hallitun vaurion, joka aktivoi ihon kollageenin muodostumista, tämä saa aikaan ihon napakoitumista ja juonteiden tasoittumista. Mikroneulaus soveltuu myös aknearpien ja pigmenttimuutosten tasapainoittamiseen.

Mikroneulaus 169€ 

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi,  mikroneulaus tehoaineilla ja naamio.

ESTEETTINEN IHONHOITO

AquaGold Fine Touch

Yksilöllinen ihonhoito cocktail saa ihosi hehkumaan!

Aquagold Fine Touch on edistyksellinen ihonhoitolaite, johon luodaan jokaiselle asiakkaalle oma, räätälöity ihonhoito cocktail, joka voi sisältää mm. hyaluronihappoa, vitamiineja, peptidejä.

Hoidossa käytetään ainutlaatuista mikrokanavalaitetta, jossa on 20kpl pieniä kullattuja neuloja, jotka luovat ihoosi pienen mikrokanavan, jonka kautta tehoaineet saadaan vietyä suoraan ihoosi. Hoito kosteuttaa kuivaa ihoa, tasapainottaa epäpuhdasta ihoa, pehmentää pieniä pintajuonteita ja tasoittaa ihon sävyä.

Hoidon voittaa ottaa yksittäisenä hoitona tai sarjahoitona 4-6 viikon välein, ylläpitohoitoja suositellaan 3-6kk välein.

Hinnasto:

Aquagold Premium 380€ sis. hyaluronihappo + vitamiinicocktail

Aquagold Exclusive 550€ sis. ihoa syväkosteuttava  hyaluronihappo + vitamiinicocktail

 

Ihon syväkosteutushoidot

Ihon syväkosteutushoidot ovat kuin tehokas kosteusvoide iholle, jota ei tarvitse lisätä jatkuvasti vaan ihosi tuntuu kosteutetulta ja pehmeältä jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Hoidossa käytetään hyaluronihappoa, joka sitoo itseensä kosteutta ja tekee ihostasi heleämmän, hoito ei kuitenkaan muotoile kasvoja eikä näin ollen muuta kasvojen mittasuhteita. Hoitotuloksen kesto on 2-9kk riippuen hoidossa käytettävästä tuotteesta. Hoidot tekee aina sairaanhoitaja.

Hoitojen hintoihin sisältyy aina ihon pintapuudutevoide.

Mesoterapia 

Mesoterapia on ihon pintaa tasoittava, kirkastava ja kosteuttava hoito, joka tehdään iholle monipistoshoitona. Hoidossa käytettävät tehoaineet sisältävät mm. hyaluronihappoa, peptideja ja vitamiineja. Täyteainehoidoista poiketen mesoterapia ei muotoile kasvojen piirteitä, sillä hoito perustuu ihonlaadun parantamiseen.

Hoidon tulokset ovat parhaimmillaan noin 1 viikon kuluttua hoidosta ja paras hoitotulos saavutetaan kolmen kerran sarjahoidolla, jotka tehdään 3-6 viikon välein. Tuloksia ylläpitäviä hoitoja voidaan tehdä 3-6kk välein.

Toipuminen hoidosta vie noin 1-2 vuorokautta.

Hoitohinnasto : 160€ / kasvot

                              220€ / kasvot + kaula

 Belotero Revive

Belotero Revive on hyaluronihapon ja ihoa kosteuttavan glyserolin yhdiste, joka kosteuttaa ihoasi tehokkaasti. Hoito on suunniteltu +25v asiakkaille, jotka kaipaavat ihoonsa lisäkosteutusta ja pientä boostia.

Hoitoa suositellaan tehtäväksi aluksi kuukauden välein 2-3 kertaa, jotta iho saa hoidosta suurimman hyödyn. Ylläpitohoitoja suositellaan tehtäväksi yhden tai kaksi kertaa vuodessa ihotyypistä riippuen.

Hoitohinnasto: 320€ / 1 ml

                             520€ / 2ml

 

JALKAHOIDOT

Jalkahoidot

Jalkamme kantavat meitä läpi elämän ja altistuvat päivittäin monenlaisille rasituksille. Omasta jalkaterveydestä huolehtiminen on tärkeää, jotta jalat pysyvät hyväkuntoisina ja pehmeinä ympäri vuoden. Terve iho vähentää kipujen ja tulehduksien määrää jaloissa.

Jalkahoidot sopivat jokaiselle, joka haluaa huolehtia jalkojensa hyvinvoinnista. Meillä hoidot tekee terveydenhuollon ammattilainen, joten meille ovat tervetulleita myös jalkojen  vaativampaa hoitoa kaipaavat asiakkaat esim. diabeetikot.

Klassinen jalkahoito 60min 55€

Hoito aloitetaan lämpimällä jalkakylvyllä, jonka jälkeen jalat kuoritaan. Jalkojen iho, kynnet ja kynsinauhat hoidetaan, kovettumat ja känsät poistetaan. Jalkoja hellitään rentouttavalla jalkahieronnalla. Jalkahoito viimeistellään hoitovoiteella. Jalkahoito sopii myös erityisryhmille esim. diabeetikot. Hoidot tekee jalkahoitoon erikoistunut sairaanhoitaja. Hoitoaikaan ei sisälly kynsien lakkausta.

Klassinen jalkahoito kynsien lakkauksella 75min 69€

Hoito aloitetaan lämpimällä jalkakylvyllä, jonka jälkeen jalat kuoritaan. Jalkojen iho, kynnet ja kynsinauhat hoidetaan, kovettumat ja känsät poistetaan. Jalkojen ihoa hellitää rentouttavalla pidennetyllä jalkahieronnalla. Jalkahoito viimeistellään hoitovoiteella ja kynsien lakkauksella. Jalkahoito sopii myös erityisryhmille esim. diabeetikot. Hoidot tekee jalkahoitoon erikoistunut sairaanhoitaja. Saat mukaasi valitsemasi lakan.

Lumin Spa Jalkahoito 75min 75€

Hemmotteleva jalkahoito aloitetaan aromaattisella jalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla. Jalkojen kovettumat poistetaan, kynnet siistitään ja viilataan. Jalkojen ihoa kosteuttavan naamion aikana saat nauttia joko käsien tai pään rentouttavasta hieronnasta. Hoito viimeistellään rentouttavalla jalkojen hieronnalla.

MUUT HOIDOT

Sokerointi

Sokerointi on tehokasta ja hellävaraista ihokarvojen poistoa, jossa pehmeällä sokerimassalla ihokarvoja poistetaan karvan kasvusuunnan mukaisesti. Sokerointi myös kuorii ihoa hellävaraisesti jättäen ihon ihanan pehmeäksi.

Mitä sinun tulisi tietää ihonhoidosta sokeroinnin aikana?

Saadaksesi parhaimman mahdollisen hyödyn sokeroinnista, tulisi karvan olla vähintään 3mm pitkä ja sinun olisi hyvä hoitaa ihoasi sokerointien välillä.

  • Kuori ihoasi hellävaraisesti 1-3 krt viikossa, tämä vähentää sisäänkasvaneiden karvojen määrää. Pidä kuorinnasta kuitenkin taukoa 2 vkr ennen sokerointia.
  • Kosteuta ihoasi säännöllisesti, mutta vältä voiteen käyttöä sokerointipäivänä
  • Sokeroinnin jälkeen karvatuppi on altis ihoreaktioille seuraavat 24h. Tästä johtuen hikiliikuntaa, uintia, saunomista ja deodorantian käyttöä sokeroidulle alueelle olisi hyvä välttää.
  • Suojaa ihoasi auringolta vähintään viikon verran sokeroinnin jälkeen.
  • Sokerointia ei voi tehdä auringon polttamalle iholle ennen kuin iho on kunnolla parantunut.

Sokerointihinnasto:

Ylähuuli tai leuka 17€  / Ylähuulen ja leuan sokerointi 25€

Kasvojen sokerointi 29€ sis. ylähuulen, leuan ja poskien sokeroinnin

Kainalot 20€  /  Käsivarret 30€

Säärien tai reisien sokerointi 32€ / Säärien ja reisien sokerointi 57€

Bikiniraja 29€ sis. tarvittaessa myös sisäreisien sokeroinnin

String bikini 37€ sis. bikinialueen, pakaravaon ja pakaroiden sokeroinnin

 

Valitse 3 sokeroitavaa aluetta, saat -10% sokeroinnin hinnasta.

Käydessäsi sokeroinnissa max 6 viikon välein, saat -20% sokeroinnin hinnasta, koskee myös yhden alueen sokerointia.

 

Lahjakortti ihonhoitoon

 

Lahjakortti on varma valinta lahjaksi kenelle tahansa. Anna lahjaksi arjen luksusta! 

Käyntiosoite

Huuhkajantie 2,

21210, Raisio

Ota yhteyttä

(+358) 44 238 8877

[email protected]

 

Aukioloajat

Avoinna sopimuksen mukaan ma-la