IHONHOITO

ihon kokonaisvaltaiNEN hyvinvointi

 

Ihon kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee ihon tarpeiden huomioimisesta ja yksilöllisesti suunnitelluista kokonaisuuksista. Tarkoin valitut ihonhoitopalvelut tarjoavat monipuolisen valikoiman ihonhoitoa jokaiseen hetkeen.

Ihonhoitopalveluissa yhdistyvät medikaalisen ihonhoidon tuloksellisuus ja turvallisuus sekä ripaus hemmottelevuutta. Esteettiset ihonhoitopalvelut on luotu palauttamaan iholle kosteutta ja parantamaan ihon laatua.

Palveluita päivitetään elo-syyskuun aikana, mikäli sinulla on lahjakortti tiettyyn palveluun etkä löydä haluamaasi aikaa, otathan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse!

Olet lämpimästi tervetullut!

KASVOHOIDOT & MEDIKAALINEN IHONHOITO

Kasvohoidot

LUMI PROFESSIONAL FACIALS – YKSILÖLLISTÄ IHONHOITOA 

Lumi Purifying Facial 

Onko ihosi pintakuiva, samea tai onko ihollasi epäpuhtauksia? Tässä kasvohoidossa yhdistyvät tukkoista ja epäpuhdasta ihoa hellävaraisesti kuoriva timanttikuorinta sekä ihoa kirkastava kemiallinen kuorinta. Hoidon jälkeen ihosi on kirkkaampi ja kosteutettu. Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, alkupuhdistus, timanttikuorinta, kemiallinen kuorinta, halutessasi ihoasi voidaan puhdistaa mekaanisesti, rentouttava pään- ja hartioiden hieronta, erikoisnaamio, seerumi ja hoitovoiteet. 75min/ 105€

Lumi Skin Brightening Facial  

Tässä hoidossa ihoasi hoidetaan tehokkaalla, mutta hellävaraisella timanttikuorinnalla. Hoidossa käytettävä erityinen hoitopää kuorii iholta kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia, tehden ihostasi kirkkaammaan ja puhtaamman. Hoito alkaa kasvojen ihon analysoinnilla ja sinulle sopivien ihohoitotuotteiden valitsemisella. Ihoa kirkastetaan ja epäpuhtauksia poistetaan timanttikuorinnan avulla, lisäksi ihoa puhdistetaan tarvittaessa mekaanisesti. Ihoasi hellitään vielä seerumilla ja naamiolla. Lopuksi saat rentoutua päähieronnassa. 60min / 75€

 

 

 

Kemialliset kuorinnat

Kemialliset kuorinnat tarjoavat tehokkaita ratkaisuja ihon eri haasteisiin. Hoidot sopivat erinomaisesti epäpuhtaalle, rasvaiselle ja samealle iholle, aknearpien, pigmenttimuutosten sekä pinnallisten juonteiden hoitoon. Lisäksi hoidot sopivat kuivalle iholle.

Valikoimasta löydät eri vahvuisia kemiallisia kuorintoja. Basic Peel – tason hoidot ovat kevyempiä, eivätkä vaadi juuri toipumisaikaa. MD Peel- tason hoidot ovat vahvempia hoitoja, jotka tekee sairaanhoitaja.

                                              Basic Peel 

30min 60€ sis. alkupuhdistuksen, kemiallisen kuorinnan ja hoitovoiteen

60min 85€ sis. alkupuhdistuksen, kemiallisen kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion, rentouttavan hieronnan  ja hoitovoiteen

                                             PRO Peel

Mesoterapia

Mesoterapia on ihon pintaa ja laatua parantava hoito, joka tehdään iholle monipistoshoitona. Yksillöllisesti valitut hoitotuotteet kosteuttavat, virkistävät ja elvyttävät ihoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Mesoterapia ei ole täyteainehoito, joten se ei muotoile kasvoja. Hoidon tekee aina sairaanhoitaja.

Hoito suositellaan sarjahoitona.

179€/ 1.hoitokerta

159€ / sarjahoidon jatkokerrat

 

ESTEETTINEN IHONHOITO

JALKAHOIDOT

JALKAHOIDOT

Jalkamme kantavat meitä läpi elämän ja altistuvat päivittäin monenlaisille rasituksille. Omasta jalkaterveydestä huolehtiminen on tärkeää, jotta jalat pysyvät hyväkuntoisina ja pehmeinä ympäri vuoden. Terve iho vähentää kipujen ja tulehduksien määrää jaloissa.

Jalkahoidot sopivat jokaiselle, joka haluaa huolehtia jalkojensa hyvinvoinnista. Meillä hoidot tekee terveydenhuollon ammattilainen, joten meille ovat tervetulleita myös jalkojen  vaativampaa hoitoa kaipaavat asiakkaat esim. diabeetikot.

Klassinen jalkahoito

Jalkahoidossa jalkasi saavat lämpimän jalkakylvyn, kuorinnan, kynsien- ja kynsinauhojen hoidon, kovettumien ja känsien hoidon. Hoidon päätteeksi saat nauttia hemmottelevasta jalkahieronnasta, halutessasi kyntesi voidaan myös lakata, saat lakan mukaasi. Hoitoaika 60min / 55€

Mini jalkahoito

Mini jalkahoito sopii hyvin kynsien leikkaamiseen, yksittäisten paksuuntuneiden kynsien hoitoon tai jalkojen nopeaan hoitoon. Hoitoaika 30min/ 30€

MUUT HOIDOT

Sokerointi
Sokeroinnilla pääset eroon itseäsi häiritsevistä ihokarvoista samalla ihoa hoitaen! Sokeroinnissa pehmeällä sokerimassalla ihokarvoja poistetaan karvan kasvusuuntaan, joka vähentää sisäänkasvaneiden ihokarvojen määrää. Samalla sokeri hellävaraisesti kuorii ihoasi. Sokeroinnin jälkeen ihosi tuntuu ihanan sileältä ja pehmeältä!

MITÄ SINUN TULEE TIETÄÄ SOKEROINNISTA JA IHONHOIDOSTA SOKEROINNIN AIKANA:

– Saavuttaaksesi parhaimman mahdollinen tuloksen sokeroinnissa tulisi ihokarvojen olla vähintään 3mm pitkiä.

– Ihosi kaipaa hoitoa ennen ja jälkeen sokeroinnin. Ihoa olisi hyvä kuoria ennen sokerointia, mutta muistathan pitää taukoa 2 vrk ennen ja jälkeen sokeroinnin.

– Ihovoiteen säännöllinen käyttö vähentää sisäänkasvaneiden karvojen määrää, joten muistathan kosteuttaa ihoasi. Sokerointipäivänä emme suosittele ihovoiteen käyttöä.

– Sokeroinnin jälkeen karvatuppi on herkkä ja altis ihoreaktioille. Tämän vuoksi hikiliikuntaa, uintia, saunomista ja sokerointialueen deodoranttia olisi hyvä välttää 12-24h sokeroinnin jälkeen.

– Iho on noin viikon verran herkempi auringolle, joten muistathan suojata ihosi hyvin.

– Sokerointia ei voi tehdä tulehtuneelle tai auringon polttamalle iholle ennen kuin iho on kunnolla parantunut.

 

Hinnasto:

Ylähuuli tai leuka 15€

Koko kasvot 20€

Bikini 27€ / String bikini 37€

Sääret 30€ / Sääret ja reidet 55€

Kainalot 18€

Ripset ja kulmat
Ripsien ja kulmien värjäyksellä korostat kasvojesi parhaita puolia.
Ripsien tai kulmien värjäys ja siistiminen 18€ / kpl,  Yhteensä 30€

Lahjakortti ihonhoitoon

 

Lahjakortti on varma valinta lahjaksi kenelle tahansa. Anna lahjaksi arjen luksusta! 

Käyntiosoite

Huuhkajantie 2,

21210, Raisio

Ota yhteyttä

(+358) 44 238 8877

[email protected]

 

Aukioloajat

Avoinna sopimuksen mukaan ma-la