IHONHOITO

ihon kokonaisvaltaiNEN hyvinvointi

 

Ihon kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee ihon tarpeiden huomioimisesta ja yksilöllisesti suunnitelluista kokonaisuuksista. Tarkoin valitut ihonhoitopalvelut tarjoavat monipuolisen valikoiman ihonhoitoa jokaiseen hetkeen.

Ihonhoitopalveluissa yhdistyvät medikaalisen ihonhoidon tuloksellisuus ja turvallisuus sekä ripaus hemmottelevuutta. Esteettiset ihonhoitopalvelut on luotu palauttamaan iholle kosteutta ja parantamaan ihon laatua.

Palveluita päivitetään elo-syyskuun aikana, mikäli sinulla on lahjakortti tiettyyn palveluun etkä löydä haluamaasi aikaa, otathan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse!

Olet lämpimästi tervetullut!

KASVOHOIDOT

Kasvohoidot

LUMI PROFESSIONAL FACIALS – YKSILÖLLISTÄ IHONHOITOA 

Lumi Purifying Facial 

Onko ihosi pintakuiva, samea tai onko ihollasi epäpuhtauksia? Tässä kasvohoidossa yhdistyvät tukkoista ja epäpuhdasta ihoa hellävaraisesti kuoriva timanttikuorinta sekä ihoa kirkastava kemiallinen kuorinta. Hoidon jälkeen ihosi on kirkkaampi ja kosteutettu. Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, alkupuhdistus, timanttikuorinta, kemiallinen kuorinta, halutessasi ihoasi voidaan puhdistaa mekaanisesti, rentouttava pään- ja hartioiden hieronta, erikoisnaamio, seerumi ja hoitovoiteet. 75min/ 105€

Lumi Skin Brightening Facial  

Ihoa kirkastava ja heleyttävä kasvohoito, jossa ihoasi hoidetaan timanttikuorinnalla, joka hellävaraisesti kuorii iholtasi kuolluttua ihosolukkoa. Erinomainen hoito epäpuhtaalle, samealle tai pintakuivalle iholle. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, timanttikuorinta, halutessasi mekaaninen puhdistus, seerumi ja naamio. Hoidon lopuksi saat nauttia rentouttavasta kasvojen- ja pään hieronnasta. 60min / 75€

 

 

 

 

Kemialliset kuorinnat

Kemialliset kuorinnat vastaavat useisiin ihon haasteisiin, jotka voivat vaihdella aina pinnallisista juonteista akneen, ihon epätasaiseen sävyyn ja aknearpiin. Hoidot sopivatkin epäpuhtaalle, rasvaiselle ja samealle iholle, mutta hoidoista hyötyy myös pintakuiva iho. Kemialliset kuorinnat auttavat tasoittamaan ja uudistamaan ihoa, samalla kun ne edistävät kollageenin uusiutumista.

Valikoimasta löytyy eri vahvuisia kuorintoja jokaisen iholle ja valitsemme ihollesi sopivan kuorinnan aina yksilöllisesti. Kemiallisen kuorinnan tehoa saadaan lisättyä kerrostettavilla boosteri hoidoilla, jotka sisältyvät hoidon hintaan. Hoitoja suositellaan sarjahoitona parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Light Peel 45min 80€ 

Kaikille ihotyypeille sopiva kemiallinen kuorinta, joka sopii myös erinomaisesti ensimmäiseksi hoidoksi. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kemiallisen kuorinnan ja naamion. 

NeoStrata kemiallinen kuorinta 45min 110€ / jatkohoidot 95€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kemiallisen kuorinnan + mahdollisen boosterihoidon, naamion, hoitovoiteen ja rentouttavan päähieronnan. Ensimmäisellä hoitokerralla saat mukaasi matkakokoiset kotihoitotuotteet tukemaan hoidon tuloksia.

Retinol Peel – Kemiallinen kuorinta 30min 150€ / jatkohoidot 110€

Erittäin tehokas retinolikuorinta, joka soveltuu erinomaisesti ikääntyvälle iholle sekä epäpuhtaalle ja akneiholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, retinolikuorinnan sekä täysikokoiset ihonhoitotuotteet, jotka tukevat hoidon tuloksia. Retinokuorinta vaatii yleensä noin 2-10 päivän toipumisajan, jolloin iho saattaa hilseillä. 

Kemiallinen kuorinta paketti 330€

Pakettihoito sisältää 3 kemiallista kuorintaa, jotka tehdään 4-6 viikon välein sekä riittoisat kotihoitotuotteet, jotka tukevat ihosi hyvinvointia hoito-ohjelman ajan. Pakettihoidon hinta  330€ (norm. 399€)

 

Mesoterapia

Mesoterapia on ihon pintaa ja laatua parantava hoito, joka tehdään iholle monipistoshoitona. Yksillöllisesti valitut hoitotuotteet kosteuttavat, virkistävät ja elvyttävät ihoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Mesoterapia ei ole täyteainehoito, joten se ei muotoile kasvoja. Hoidon tekee aina sairaanhoitaja.

Hoito suositellaan sarjahoitona.

179€/ 1.hoitokerta

159€ / sarjahoidon jatkokerrat

 

ESTEETTINEN IHONHOITO

JALKAHOIDOT

JALKAHOIDOT

Jalkamme kantavat meitä läpi elämän ja altistuvat päivittäin monenlaisille rasituksille. Omasta jalkaterveydestä huolehtiminen on tärkeää, jotta jalat pysyvät hyväkuntoisina ja pehmeinä ympäri vuoden. Terve iho vähentää kipujen ja tulehduksien määrää jaloissa.

Jalkahoidot sopivat jokaiselle, joka haluaa huolehtia jalkojensa hyvinvoinnista. Meillä hoidot tekee terveydenhuollon ammattilainen, joten meille ovat tervetulleita myös jalkojen  vaativampaa hoitoa kaipaavat asiakkaat esim. diabeetikot.

Klassinen jalkahoito

Hoito aloitetaan lämpimällä jalkakylvyllä, jonka jälkeen jalat kuoritaan. Jalkojen iho, kynnet ja kynsinauhat hoidetaan, kovettumat ja känsät poistetaan. Jalkojen ihoa hellitään naamiolla ja rentouttavalla jalkahieronnalla. Jalkahoito viimeistellään hoitovoiteella. Jalkahoito sopii myös erityisryhmille esim. diabeetikot. Hoidot tekee jalkahoitoon erikoistunut sairaanhoitaja. Hoitoaikaan ei sisälly kynsien lakkausta. Hoitoaika 60min / 55€.

Klassinen jalkahoito kynsien lakkauksella

Hoito aloitetaan lämpimällä jalkakylvyllä, jonka jälkeen jalat kuoritaan. Jalkojen iho, kynnet ja kynsinauhat hoidetaan, kovettumat ja känsät poistetaan. Jalkojen ihoa hellitään naamiolla ja rentouttavalla pidennetyllä jalkahieronnalla. Jalkahoito viimeistellään hoitovoiteella ja kynsien lakkauksella. Jalkahoito sopii myös erityisryhmille esim. diabeetikot. Hoidot tekee jalkahoitoon erikoistunut sairaanhoitaja. Saat mukaasi valitsemasi lakan. Hoitoaika 75min / 65€

 

Mini jalkahoito

Mini jalkahoito sopii hyvin kynsien leikkaamiseen, yksittäisten paksuuntuneiden kynsien hoitoon tai jalkojen nopeaan hoitoon. Hoitoaika 30min/ 30€

Lisäpalveluista saat valittua halutessasi kynsien lakkauksen +10€, saat valitseman lakan mukaasi.

 

MUUT HOIDOT

Sokerointi
Sokeroinnilla pääset eroon itseäsi häiritsevistä ihokarvoista samalla ihoa hoitaen! Sokeroinnissa pehmeällä sokerimassalla ihokarvoja poistetaan karvan kasvusuuntaan, joka vähentää sisäänkasvaneiden ihokarvojen määrää. Samalla sokeri hellävaraisesti kuorii ihoasi. Sokeroinnin jälkeen ihosi tuntuu ihanan sileältä ja pehmeältä!

MITÄ SINUN TULEE TIETÄÄ SOKEROINNISTA JA IHONHOIDOSTA SOKEROINNIN AIKANA:

– Saavuttaaksesi parhaimman mahdollinen tuloksen sokeroinnissa tulisi ihokarvojen olla vähintään 3mm pitkiä.

– Ihosi kaipaa hoitoa ennen ja jälkeen sokeroinnin. Ihoa olisi hyvä kuoria ennen sokerointia, mutta muistathan pitää taukoa 2 vrk ennen ja jälkeen sokeroinnin.

– Ihovoiteen säännöllinen käyttö vähentää sisäänkasvaneiden karvojen määrää, joten muistathan kosteuttaa ihoasi. Sokerointipäivänä emme suosittele ihovoiteen käyttöä.

– Sokeroinnin jälkeen karvatuppi on herkkä ja altis ihoreaktioille. Tämän vuoksi hikiliikuntaa, uintia, saunomista ja sokerointialueen deodoranttia olisi hyvä välttää 12-24h sokeroinnin jälkeen.

– Iho on noin viikon verran herkempi auringolle, joten muistathan suojata ihosi hyvin.

– Sokerointia ei voi tehdä tulehtuneelle tai auringon polttamalle iholle ennen kuin iho on kunnolla parantunut.

 

Hinnasto:

Ylähuuli tai leuka 15€

Koko kasvot 20€

Bikini 27€ / String bikini 37€

Sääret 30€ / Sääret ja reidet 55€

Kainalot 18€

Ripset ja kulmat
Ripsien ja kulmien värjäyksellä korostat kasvojesi parhaita puolia.
Ripsien tai kulmien värjäys ja siistiminen 18€ / yht. 30€
Värjäykset saatavilla muiden palveluiden yhteydessä. 

Lahjakortti ihonhoitoon

 

Lahjakortti on varma valinta lahjaksi kenelle tahansa. Anna lahjaksi arjen luksusta! 

Käyntiosoite

Huuhkajantie 2,

21210, Raisio

Ota yhteyttä

(+358) 44 238 8877

[email protected]

 

Aukioloajat

Avoinna sopimuksen mukaan ma-la