IHONHOITO

ihon kokonaisvaltaiNEN hyvinvointi

 

Ihon kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee ihon tarpeiden huomioimisesta ja yksilöllisesti suunnitelluista kokonaisuuksista. Tarkoin valitut kasvohoidot ja ihoa kosteuttavat esteettiset hoidot tarjoavat monipuolisen valikoiman ihonhoitoa jokaiseen hetkeen.

Kasvohoidoissa yhdistyvät ihonhoidon tuloksellisuus ja ripaus ylellistä hemmottelevuutta. Ihoa syväkosteuttavat esteettiset hoidot on luotu palauttamaan iholle kosteutta ja parantamaan ihon laatua.

Tavoitteena on saavuttaa pitkäkestoisia muutoksia ihon hyvinvoinnissa ja ennaltaehkäistä ikääntymismuutoksia. Kasvohoidot ja kotihoitotuotteet yhdessä tukevat myös kotona tapahtuvaa ihonhoitoa. 

 Kauneusklinikka Lumissa tarjolla olevat kasvohoidot ja esteettiset hoidot tehdään sairaanhoitaja – Sky kosmetologin toimesta. 

 

Olet lämpimästi tervetullut!

KASVOHOIDOT

Kasvohoidot

Supernova – Uudistava kasvohoito

Supernova kasvohoito on ainutlaatuinen, yksilöllinen hoito, joka on suunniteltu puhdistamaan, tasoittamaan ihon sävyä ja lisäämään ihon kirkkautta. Hoito aloitetaan ihoanalyysilla, jonka avulla voimme mukauttaa hoidon sinun ihotyypillesi sopivaksi. Kuorinta valitaan ihollesi sopivaksi; hellävarainen ultraäänipuhdistus sopii herkemällekin iholle, timanttikuorinta puolestaan kuorii kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti. Hoito viimeistellään rauhoittavalla ja tasapainottavalla naamiolla. Kasvohoito päätty rentouttavaan pään- ja hartioiden hierontaan. 

Hoidon hinta: 45min 67€ 

Power Peel – Kirkastava ja puhdistava

Power Peel kasvohoidossa yhdistyvät ihoa hellävaraisesti kuoriva timanttikuorinta ja ihoa kirkastava kemiallinen kuorinta, nämä hoidot yhdessä tuovat ihollesi raikasta hehkua. Timanttikuorinta myös puhdistaa ihoa epäpuhtauksista tehokkaasti. Hoidon aikana ihoasi hoidetaan niin puhdistavalla kuin kosteuttavalla naamiolla. Naamioiden vaikutuksen aikana saat nauttia rentouttavasta hartioiden, kasvojen, pään ja käsien hieronnasta. 

Hoidon hinta: 75min 103€

 KAUSIHOITO:

HydraGlow – Kosteuttava kasvohoito 

Tämä hemmotteleva kasvohoito tuo ihollesi välitöntä kosteutta ja hehkua. Hellävarainen ihon pinnoitushoito yhdessä kosteuttavien tehoaineiden kanssa auttaa saavuttamaan kosteutetumman, virkeämmän ilmeen, jossa kuivuudesta johtuvat pintajuonteet tasoittuvat. Pitkä hieronta takaa rentouttavan hoitokokemuksen. 

Hoidon hinta: 60min 89€

Kemialliset kuorinnat

Kemialliset kuorinnat vastaavat useisiin ihon haasteisiin. Kemiallisessa kuorinnassa käytettyjen erilaisten happoyhdisteiden avulla pystytään tarjoamaan tehokkaita ratkaisuja niin akneen, pigmenttimuutoksiin, pinnallisiin juonteisiin kuin ihon punoitukseen.

Valikoimassa on eri vahvuisia happoja, joista sinulle sopivin valitaan aina ihosi kunnon mukaan. Kevyemmät hapot sopivat myös hyvin pintakuivalle iholle. Hoidon tuloksena on pehmeä ja kuulas iho, jossa epäpuhtauksia on vähemmän.

Kemiallinen kuorinta 60min 93€ 

Hoitoaikaan sisältyy: alkupuhdistus, kemiallinen kuorinta, rentouttava hartioiden – ja pään hieronta, rauhoittava ja tasapainoittava erikosinaamio, hoitovoiteet. 

Mikroneulaus

Mikroneulauksessa ihoon luodaan pieniä mikrokanavia, joiden avulla ihoon saadaan imeytettyä haluttuja tehoaineita. Mikroneulaus luo ihoon hallitun vaurion, joka aktivoi ihon kollageenin muodostumista, tämä saa aikaan ihon napakoitumista ja juonteiden tasoittumista. Mikroneulaus soveltuu myös aknearpien ja pigmenttimuutosten tasapainoittamiseen. 

Mikroneulaus 169€ 

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi,  mikroneulaus tehoaineilla ja naamio.

– Kemiallinen kuorinta hoidon yhteydessä + 39€

AQ Skinsolutions mikroneulaus 290€

AQ Skinsolutions hoidossa tehoaineena on käytössä ihoa stimuloiva kasvutekijäseerumia, joka on suunniteltu mm. aktivoimaan kollageenin tuotantoa ja  korjaamaan vaurioitunutta ihoa.

ESTEETTINEN IHONHOITO

Profhilo

PROFHILO on uusi innovatiivinen ihonhoitomenetelmä, jonka on luonut Sveitsiläinen lääkeyhtiö IBSA. Profhilo hoidon teho perustuu markkinoiden korkeimpaan hyaluronihappopitoisuuteen (64mg/2ml) ja NYHACO- teknologiaan, jonka ansiosta tuote levittyy laaja-alaisesti kudokseen.

Hoito kosteuttaa, silottaa ja kiinteyttää ihoa. Ainutlaatuinen pistostekniikka, jossa kasvojen molemmille puolille tehdään viisi pistosta, vähentää kipua sekä tarvittavien hoitokertojen lukumäärää. Profhilo hoito kosteuttaa ihoa välittömästi ja seuraavien viikkojen aikana hoidon vaikutus etenee, elastiinin ja kollageenin muodostus alkaa lisääntyä ja lopputuloksena on sileämpi ja tasaisempi iho. 

 Hoito koostuu kahdesta hoitokerrasta, joiden välissä on yksi kuukausi.  Tämän jälkeen lisähoitoa suositellaan 4-6kk kuluttua tuloksen ylläpitämiseksi. 

Hinnasto: 380€ / 1.hoitokerta 

                  640€ / 2. hoitokertaa

                  320€ / jatkohoidot 

AquaGold Fine Touch

Yksilöllinen ihonhoito cocktail saa ihosi hehkumaan!

Aquagold Fine Touch on edistyksellinen ihonhoitolaite, johon luodaan jokaiselle asiakkaalle oma, räätälöity ihonhoito cocktail, joka voi sisältää mm. hyaluronihappoa, vitamiineja, peptidejä.

Hoidossa käytetään ainutlaatuista mikrokanavalaitetta, jossa on 20kpl pieniä kullattuja neuloja, jotka luovat ihoosi pienen mikrokanavan, jonka kautta tehoaineet saadaan vietyä suoraan ihoosi. Hoito kosteuttaa kuivaa ihoa, tasapainottaa epäpuhdasta ihoa, pehmentää pieniä pintajuonteita ja tasoittaa ihon sävyä.

Hoidon voittaa ottaa yksittäisenä hoitona tai sarjahoitona 4-6 viikon välein, ylläpitohoitoja suositellaan 3-6kk välein.

Hinnasto:

Aquagold Premium 380€ sis. hyaluronihappo + vitamiinicocktail

Aquagold Exclusive 550€ sis. ihoa syväkosteuttava  hyaluronihappo + vitamiinicocktail

 

Ihon syväkosteutushoidot

Ihon syväkosteutushoidot ovat kuin tehokas kosteusvoide iholle, jota ei tarvitse lisätä jatkuvasti vaan ihosi tuntuu kosteutetulta ja pehmeältä jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Hoidossa käytetään hyaluronihappoa, joka sitoo itseensä kosteutta ja tekee ihostasi heleämmän, hoito ei kuitenkaan muotoile kasvoja eikä näin ollen muuta kasvojen mittasuhteita. Hoitotuloksen kesto on 2-9kk riippuen hoidossa käytettävästä tuotteesta. Hoidot tekee aina sairaanhoitaja.

Hoitojen hintoihin sisältyy aina ihon pintapuudutevoide.

Mesoterapia 

Mesoterapia on ihon pintaa tasoittava, kirkastava ja kosteuttava hoito, joka tehdään iholle monipistoshoitona. Hoidossa käytettävät tehoaineet sisältävät mm. hyaluronihappoa, peptideja ja vitamiineja. Täyteainehoidoista poiketen mesoterapia ei muotoile kasvojen piirteitä, sillä hoito perustuu ihonlaadun parantamiseen.

Hoidon tulokset ovat parhaimmillaan noin 1 viikon kuluttua hoidosta ja paras hoitotulos saavutetaan kolmen kerran sarjahoidolla, jotka tehdään 3-6 viikon välein. Tuloksia ylläpitäviä hoitoja voidaan tehdä 3-6kk välein.

Toipuminen hoidosta vie noin 1-2 vuorokautta.

Hoitohinnasto : 160€ / kasvot

                              220€ / kasvot + kaula

 Belotero Revive

Belotero Revive on hyaluronihapon ja ihoa kosteuttavan glyserolin yhdiste, joka kosteuttaa ihoasi tehokkaasti. Hoito on suunniteltu +25v asiakkaille, jotka kaipaavat ihoonsa lisäkosteutusta ja pientä boostia.

Hoitoa suositellaan tehtäväksi aluksi kuukauden välein 2-3 kertaa, jotta iho saa hoidosta suurimman hyödyn. Ylläpitohoitoja suositellaan tehtäväksi yhden tai kaksi kertaa vuodessa ihotyypistä riippuen.

Hoitohinnasto: 320€ / 1 ml

                             520€ / 2ml

 

JALKAHOIDOT

JALKAHOIDOT

Jalkamme kantavat meitä läpi elämän ja altistuvat päivittäin monenlaisille rasituksille. Omasta jalkaterveydestä huolehtiminen on tärkeää, jotta jalat pysyvät hyväkuntoisina ja pehmeinä ympäri vuoden. Terve iho vähentää kipujen ja tulehduksien määrää jaloissa.

Jalkahoidot sopivat jokaiselle, joka haluaa huolehtia jalkojensa hyvinvoinnista. Meillä hoidot tekee terveydenhuollon ammattilainen, joten meille ovat tervetulleita myös jalkojen  vaativampaa hoitoa kaipaavat asiakkaat esim. diabeetikot.

Klassinen jalkahoito 60min 55€

Hoito aloitetaan lämpimällä jalkakylvyllä, jonka jälkeen jalat kuoritaan. Jalkojen iho, kynnet ja kynsinauhat hoidetaan, kovettumat ja känsät poistetaan. Jalkojen ihoa hellitään naamiolla ja rentouttavalla jalkahieronnalla. Jalkahoito viimeistellään hoitovoiteella. Jalkahoito sopii myös erityisryhmille esim. diabeetikot. Hoidot tekee jalkahoitoon erikoistunut sairaanhoitaja. Hoitoaikaan ei sisälly kynsien lakkausta.

Klassinen jalkahoito kynsien lakkauksella 75min 65€

Hoito aloitetaan lämpimällä jalkakylvyllä, jonka jälkeen jalat kuoritaan. Jalkojen iho, kynnet ja kynsinauhat hoidetaan, kovettumat ja känsät poistetaan. Jalkojen ihoa hellitään naamiolla ja rentouttavalla pidennetyllä jalkahieronnalla. Jalkahoito viimeistellään hoitovoiteella ja kynsien lakkauksella. Jalkahoito sopii myös erityisryhmille esim. diabeetikot. Hoidot tekee jalkahoitoon erikoistunut sairaanhoitaja. Saat mukaasi valitsemasi lakan.

Mini jalkahoito 30min 35€

Mini jalkahoito sopii hyvin kynsien leikkaamiseen, yksittäisten paksuuntuneiden kynsien hoitoon tai jalkojen nopeaan hoitoon. 

MUUT HOIDOT

Sokerointi
Sokeroinnilla pääset eroon itseäsi häiritsevistä ihokarvoista samalla ihoa hoitaen! Sokeroinnissa pehmeällä sokerimassalla ihokarvoja poistetaan karvan kasvusuuntaan, joka vähentää sisäänkasvaneiden ihokarvojen määrää. Samalla sokeri hellävaraisesti kuorii ihoasi. Sokeroinnin jälkeen ihosi tuntuu ihanan sileältä ja pehmeältä!

MITÄ SINUN TULEE TIETÄÄ SOKEROINNISTA JA IHONHOIDOSTA SOKEROINNIN AIKANA:

– Saavuttaaksesi parhaimman mahdollinen tuloksen sokeroinnissa tulisi ihokarvojen olla vähintään 3mm pitkiä.

– Ihosi kaipaa hoitoa ennen ja jälkeen sokeroinnin. Ihoa olisi hyvä kuoria ennen sokerointia, mutta muistathan pitää taukoa 2 vrk ennen ja jälkeen sokeroinnin.

– Ihovoiteen säännöllinen käyttö vähentää sisäänkasvaneiden karvojen määrää, joten muistathan kosteuttaa ihoasi. Sokerointipäivänä emme suosittele ihovoiteen käyttöä.

– Sokeroinnin jälkeen karvatuppi on herkkä ja altis ihoreaktioille. Tämän vuoksi hikiliikuntaa, uintia, saunomista ja sokerointialueen deodoranttia olisi hyvä välttää 12-24h sokeroinnin jälkeen.

– Iho on noin viikon verran herkempi auringolle, joten muistathan suojata ihosi hyvin.

– Sokerointia ei voi tehdä tulehtuneelle tai auringon polttamalle iholle ennen kuin iho on kunnolla parantunut.

 

Hinnasto:

Ylähuuli tai leuka 15€

Koko kasvot 20€

Bikini 27€ / String bikini 37€

Sääret 30€ / Sääret ja reidet 55€

Kainalot 18€

Ripset ja kulmat
Ripsien ja kulmien värjäyksellä korostat kasvojesi parhaita puolia.
Ripsien tai kulmien värjäys ja siistiminen 18€ / yht. 30€
Värjäykset saatavilla muiden palveluiden yhteydessä. 

Lahjakortti ihonhoitoon

 

Lahjakortti on varma valinta lahjaksi kenelle tahansa. Anna lahjaksi arjen luksusta! 

Käyntiosoite

Huuhkajantie 2,

21210, Raisio

Ota yhteyttä

(+358) 44 238 8877

[email protected]

 

Aukioloajat

Avoinna sopimuksen mukaan ma-la