IHONHOITO

ihon kokonaisvaltaiNEN hyvinvointi

Ihon hyvinvointi lähtee ihon tarpeiden huomioimisesta ja yksilöllisesti suunnitelluista kokonaisuuksista. Olipa haasteenasi pigmenttimuutokset, kuiva tai epäpuhdas iho, meiltä löydät kaikille ihotyypeille sopivat hoidot. Tavoitteena on saavuttaa pitkäkestoisia muutoksia ihon hyvinvoinnissa

Kasvohoitomme ovat kokonaisvaltaisia hoitohetkiä, joissa yhdistyvät ihonhoidon tuloksellisuus unohtamatta rentoutumisen merkitystä. Tule nauttimaan omasta ajastasi arjen yläpuolella.

 

Olet lämpimästi tervetullut!

KASVOHOIDOT

Kasvohoidot

KASVOHOITOVALIKOIMAA PÄIVITETÄÄN PARHAILLAAN.

 

Kemialliset kuorinnat

kASVOHOITOVALIKOIMAA PÄIVITETÄÄN PARHAILLAAN.

Mikroneulaus

KASVOHOITOVALIKOIMAA PÄIVITETÄÄN PARHAILLAAN.

JALKAHOIDOT

Jalkahoidot

Jalkamme kantavat meitä läpi elämän ja altistuvat päivittäin monenlaisille rasituksille. Omasta jalkaterveydestä huolehtiminen on tärkeää, jotta jalat pysyvät hyväkuntoisina ja pehmeinä ympäri vuoden. Terve iho vähentää kipujen ja tulehduksien määrää jaloissa.

Jalkahoidot sopivat jokaiselle, joka haluaa huolehtia jalkojensa hyvinvoinnista. Meillä hoidot tekee terveydenhuollon ammattilainen, joten meille ovat tervetulleita myös jalkojen  vaativampaa hoitoa kaipaavat asiakkaat esim. diabeetikot.

Klassinen jalkahoito 60min 55€

Hoito aloitetaan ihoa pehmittävällä jalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla. Ihon ongelmatkohdat hoidetaan ja kovettumat poistetaan, kynnet ja kynsinauhat hoidetaan. Jalkojen ihoa hellitään rentouttavalla hieronnalla ja hoitovoiteella. Jalkahoito sopii myös esim. diabeetikoille. Hoidot tekee jalkahoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja. Hoitoon ei sisälly kynsien lakkausta.

 Klassinen jalkahoito lakkauksella 75min 69€

Hoito aloitetaan ihoa pehmittävällä jalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla. Ihon ongelmatkohdat hoidetaan ja kovettumat poistetaan, kynnet ja kynsinauhat hoidetaan. Jalkojen ihoa hellitään rentouttavalla hieronnalla ja hoitovoiteella. Jalkahoito sopii myös esim. diabeetikoille. Hoidot tekee jalkahoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja. Saat mukaasi valitsemasi lakan.

Lumin Spa Jalkahoito 75min 85€

Täydellinen jalkojen hemmotteluhetki aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä ja säärien sekä jalkapohjien kuorinnalla. Ihon ongelmakohdat hoidetaan, kovettumat poistetaan, kynnet lyhennetään ja viilataan. Jalkojen ihoa kosteuttavan naamion aikana saat nauttia rentouttavasta päähieronnasta. Hoidon kruunaa lämpimillä basalttikivillä tehtävä jalkojen hieronta. Hoitoaika ei sisällä kynsien lakkausta.

 

MUUT HOIDOT

Sokerointi

Sokerointi on tehokasta ja hellävaraista ihokarvojen poistoa, jossa pehmeällä sokerimassalla ihokarvoja poistetaan karvan kasvusuunnan mukaisesti. Sokerointi myös kuorii ihoa hellävaraisesti jättäen ihon ihanan pehmeäksi.

Mitä sinun tulisi tietää ihonhoidosta sokeroinnin aikana?

Saadaksesi parhaimman mahdollisen hyödyn sokeroinnista, tulisi karvan olla vähintään 3mm pitkä ja sinun olisi hyvä hoitaa ihoasi sokerointien välillä.

  • Kuori ihoasi hellävaraisesti 1-3 krt viikossa, tämä vähentää sisäänkasvaneiden karvojen määrää. Pidä kuorinnasta kuitenkin taukoa 2 vkr ennen sokerointia.
  • Kosteuta ihoasi säännöllisesti, mutta vältä voiteen käyttöä sokerointipäivänä
  • Sokeroinnin jälkeen karvatuppi on altis ihoreaktioille seuraavat 24h. Tästä johtuen hikiliikuntaa, uintia, saunomista ja deodorantian käyttöä sokeroidulle alueelle olisi hyvä välttää.
  • Suojaa ihoasi auringolta vähintään viikon verran sokeroinnin jälkeen.
  • Sokerointia ei voi tehdä auringon polttamalle iholle ennen kuin iho on kunnolla parantunut.

Sokerointihinnasto:

Ylähuuli tai leuka 17€  / Ylähuulen ja leuan sokerointi 25€

Kasvojen sokerointi 29€ sis. ylähuulen, leuan ja poskien sokeroinnin

Kainalot 20€  /  Käsivarret 30€

Säärien tai reisien sokerointi 32€ / Säärien ja reisien sokerointi 57€

Bikiniraja 29€ sis. tarvittaessa myös sisäreisien sokeroinnin

String bikini 37€ sis. bikinialueen, pakaravaon ja pakaroiden sokeroinnin

 

Valitse 3 sokeroitavaa aluetta, saat -10% sokeroinnin hinnasta.

Käydessäsi sokeroinnissa max 6 viikon välein, saat -20% sokeroinnin hinnasta, koskee myös yhden alueen sokerointia.

 

Lahjakortti ihonhoitoon

 

Lahjakortti on varma valinta lahjaksi kenelle tahansa. Anna lahjaksi arjen luksusta! 

Käyntiosoite

Huuhkajantie 2,

21210, Raisio

Ota yhteyttä

(+358) 44 238 8877

[email protected]

 

Aukioloajat

Avoinna sopimuksen mukaan ma-la